Riskianalüüs ja -hindamine

Riskianalüüs ja -hindamine

  • Töökohal olevate ohtude ja riskide tuvastamine ja hindamine.
  • Riskide hindamise aruannete koostamine ja nende alusel tegevuskavade väljatöötamine.
  1. septembrist 2021 muutus tööandjatel kohustuslikuks esitada riskianalüüs Tööinspektsioonile digitaalselt.

Esitamiseks on kaks viisi:

  • Kui riskianalüüs on olemas, saate selle Tööinspektsiooni iseteeninduskeskkonnas (TEIS) iseteenindus.ti.ee üles laadida;
  • Kui ettevõttel pole veel riskianalüüsi koostatud ja läbi viidud, saate selle meilt tellida.

Meie riskianalüüsis on välja toodud erinevad ohutegurid ning abinõud konkreetse ohu vältimiseks ja vähendamiseks. Me alati alustame üldistest probleemkohtadest töökeskkonnas ning jätkame analüüsida tegevusalapõhilisi ohte.

Miks tellida riskianalüüs just meilt?

  1. Professionaalne Ekspertiis: Meie meeskond koosneb sertifitseeritud töökeskkonnaspetsialistidest, kellel on ulatuslikud teadmised ja kogemused riskianalüüsi läbiviimisel. Meie eksperdid suudavad tuvastada ja hinnata riske, mida võib iseseisvalt tehes märkamata jääda.
  2. Aeg ja Ressursid: Iseseisvalt riskianalüüsi tegemine võib olla aeganõudev ja keeruline protsess. Meie teenus säästab teie aega ja ressursse, võimaldades keskenduda oma põhitegevusele.
  3. Põhjalikkus ja Täpsus: Meie spetsialistid kasutavad kaasaegseid meetodeid ja tööriistu, et tagada põhjalik ja täpne riskianalüüs. See aitab vältida tulevikus võimalikke probleeme ja kulusid, mis võivad tekkida puudulikult koostatud analüüsi tõttu.
  4. Seaduskuulekus: Meie teenus tagab, et teie ettevõte vastab kõikidele kehtivatele tööohutuse seadustele ja määrustele, vältides trahve ja õiguslikke probleeme.

Miks on riskianalüüs ülioluline?

  1. Parandab Töötingimusi: Põhjalik riskianalüüs aitab tuvastada ja kõrvaldada ohud töökohal, parandades töötingimusi ja vähendades tööõnnetuste ja terviseriskide arvu.
  2. Töötajate Rahulolu ja Ohutus: Turvaline töökeskkond suurendab töötajate rahulolu ja heaolu. Kui töötajad tunnevad ennast töö juures turvaliselt ja väärtustatuna, on nad õnnelikumad ja produktiivsemad.
  3. Ettevõtte Maine ja Tootlikkus: Tööohutuse kõrge tase tõstab ettevõtte mainet ja usaldusväärsust nii töötajate kui ka klientide seas. Paranenud töötingimused ja rahulolevad töötajad suurendavad ettevõtte tootlikkust ja efektiivsust.

Valides meie teenuse, tagate oma ettevõtte ja töötajate turvalisuse, parendate töötingimusi ja loote õnneliku ja produktiivse töökeskkonna.

Pakume Parimat Teenust Tööohutuses

Siit leiate lahendust töökeskkonna küsimustele.

× Küsi meilt
How can I help you?